Nyheter

Southco firar öppnandet av ny Polen-anläggning

Southco, Inc., ledande inom hårdvaruåtkomst, firar den officiella öppningen av sin nya anläggning i Polen med en Grand Opening Ceremony på plats i Rzeszów. Den 60 000 kvadratmeter stora anläggningen, byggd på mark som förvärvades i början av 2018 av TouchPoint, Inc., moderbolaget till Southco, har varit i drift sedan april i år.

Under evenemanget närvarade TouchPoint Inc:s styrelse, Southco-medarbetare, företrädare för lokala myndigheter och näringslivet och samtliga anställda. Thomas Mehler, VD, Southco, Inc., betonade det enorma teamarbete som möjliggjorde ett framgångsrikt förverkligande av anläggningen tidigare i år. Han lyfte särskilt fram det enastående stödet och bidraget från de två nyckelentreprenörerna och konsulterna, Hartbex och CBRE, som båda fick utmärkelser för sina insatser.

– Detta är en väldigt stolt dag för oss, säger Thomas Mehler, VD för Southco, Inc. Den nya Southco-anläggningen, med sin senaste teknik och modernt, fräscht utseende, visar styrkan i vårt globala varumärke och sätter oss i en stark position för att fortsätta tillföra värde till våra kunder i Europa och runt om i världen.

Southcos beslut att öppna en ny anläggning i Polen följer trenden hos internationella företag som väljer att investera i denna snabbt utvecklande region, som är rik på lokal talang och kultur. Platsen sysselsätter för närvarande nästan 70 företag, främst engagerade i montering och logistik. Det finns planer för ytterligare rekrytering när ytterligare operativa processer läggs till.