Nyheter

H&D Wireless ny medlem i ABB SynerLeap

Nasdaq First North-listade H&D Wireless AB, har blivit aspirantmedlem i SynerLeap, en del av ABB. SynerLeap arbetar med att koppla samman de främsta industriella teknik- och tjänstebolagen med det bästa av ABB, för att tillsammans skala upp och växa.

SynerLeaps mål är att hjälpa innovationsbolag att påskynda och expandera på en global marknad tillsammans med ABB. Samarbetet ger tillgång till ABB: s nätverk, klienter och teknik. SynerLeap startade med fokus på Sverige, expanderade till Norden och är nu också öppet för företag från hela världen. Huvudkontoret ligger i kärnan av ABB:s utvecklingscenter, i Västerås.

– Vi välkomnar H&D Wireless ombord och vi ser redan flera områden inom ABB produktion och logistik, som skulle kunna dra nytta av ett realtidslokaliseringssystem från en plattform- och tjänsteleverantör som H&D Wireless AB, säger Peter Löfgren, VD SynerLeap

– Vi är glada att gå med i SynerLeap. Genom samarbetet kan vi få insikt i ABB: s industriella processer, föra diskussioner med deras respektive affärsenheter och kunder samt förstå utmaningarna i deras materialflöde. ABB och H&D Wireless är positionerade för att arbeta sida vid sida i denna resa med SynerLeap som möjliggörare, säger Pär Bergsten, VD och grundare H&D Wireless

Den fjärde industriella revolutionen (Industri 4.0) pågår och med GEPS® for Industry är det enkelt att få full synlighet och spårbarhet för materialhanteringsprocesser, förbättra produktionsflöden och maximera resursanvändningen.