Nyheter

Flavio Lanaro ny bergchef på Geosigma

Ny chef på Geosigma blir Flavio Lanaro som kommer till Geosigma från Bergab. Flavio kommer att leda Geosigmas berggrupp.

Ny chef för Geosigmas bergspecialister blir Flavio Lanaro som kommer till Geosigma från Bergab. Med tidigare erfarenheter från Strålsäkerhetsmyndigheten, Grontmij, Japan Atomic Energy Agency och ÅF tillför Flavio mycket erfarenhet och kompetens till Geosigma.

Flavio har bland annat utfört uppdrag för Citybanan, Tvärbanan, Kärnbränsleförvaret och senast utbyggnaden av tunnelbanan. Han har under åren exempelvis haft roller som projektör, projektledare och granskare. Flavio har också doktorerat inom ingenjörsgeologi vid KTH, ett arbete som fokuserade på hållfastheten hos sprickor i berg.

Flavio ser Geosigma som ett naturligt nästa steg i sin utveckling:

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba på Geosigma och träffa de experter som finns där. Geosigma har alltid attraherat mycket kompetenta medarbetare. Ledarskapet är ett uppdrag jag tänker ta mig an med energi, men också med lyhördhet och ödmjukhet. Många sitter på så mycket erfarenhet och kunskap, då blir de mjuka faktorerna ännu viktigare. Geosigma är också inne i en intressant utvecklingsfas vilket gör det särskilt roligt, säger Flavio.

– Vi har länge haft ledande kompetens inom berg och det stärker vi nu ytterligare genom rekryteringen av Flavio, som är ett känt namn bland bergfolket i branschen, säger Per Aspemar, VD för Geosigma.

Biiden:
Flavio Lanaro.
Bild: Geosigma