Nyheter

Ny kombinerad rotationslösning från Southco

Southco har nyligen utökat sin framgångsrika linje med rotationsbaserade låslösningar med lanseringen av R4-82 Rotary Latch med Paddle Actuator.

Det senaste tillskottet till R4 Rotary Latch-serien kombinerar en kompakt roterande spärr med ett kraftigt, fyrkantigt paddelställdon, vilket möjliggör direkt manövrering utan behov av en ansluten kabel.R4-82 är tillgängligt i stål med korrosionsbeständig zinkbeläggning eller svartpulverlack och erbjuder mångsidig nyckellåssäkerhet.

Genom att kombinera både roterande spärr och ställdon i en lösning förenklar R4-82 installationen utan att göra avkall på styrka eller prestanda. Med hög slutbelastning för tunga tillämpningar och alternativ för montering via hål eller dubbar är R4-82 en utmärkt lösning för yttre tillämpningar som kräver robust prestanda. Denna roterande spärr inkluderar en integrerad stötfångare för reducerad vibration och finns med enkel- eller tvåstegsspärr för ökad säkerhet och säkerhet.

Företagets Global Product Manager Cynthia Bart tillägger:

– R4-82 Rotary Latch med paddelställdon är en omfattande lösning som förenklar design och installation. R4-82 bygger på våra nuvarande rotationslösningar, men har en paddel med en kvadratisk form som kompletterar den moderna exteriördesignen för industriella maskiner, järnvägar och off-highway-tillämpningar.