Nyheter

Magnus Sjökvist ny produktchef på Digpro

Digpro välkomnar Magnus Sjökvist som ny produktchef. Magnus tar över efter Svante Mjörne, som är en av Digpros grundare och som har lett produktutvecklingen under de senaste 30 åren. Svante kommer att fortsätta vara en del av Digpro’s tillväxtresa som styrelseledamot.

– Jag är väldigt glad att ta över produktavdelningen på Digpro, säger Magnus Sjökvist. Programvaran kombinerar geografisk information med detaljerad information om nätinfrastruktur på ett ganska unikt sätt. Med denna kraftfulla plattform samt specialbyggda affärsprocesstöd hjälper vi våra kunder att ta full kontroll över sina ofta mycket komplexa nät. Mitt uppdrag är att skapa en tydlig färdplan för Digpros produkter som är förankrade i en långsiktig strategisk vision som säkerställer kontinuerlig innovation av relevanta och mycket konkurrenskraftiga lösningar.

Magnus har mer än 20 års erfarenhet av att bygga produkter, affärer och team på bland annat Fujitsu, Evry, Jeeves och Lawson Software. Senast ledde han enheten bakom Fujitsu C7, ett projektstyrningssystem för organisationer inom bygg- och infrastrukturindustrin. Han har magisterexamen i vetenskap, industriell teknik och management från Linköpings universitet.

Om Digpro
Digpro är en ledande leverantör av nätinformationssystem för el, värme, vatten, gas och fiber i Skandinavien. Digpro utvecklar och säljer mjukvarulösningar baserade på GIS-teknik till nätägare och andra aktörer som bygger och driver nät. Företaget grundades 1989 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Med sin breda erfarenhet och ett starkt produktutbud på plats strävar Digpro in på nya marknader i Europa och globalt. Bland Digpros kunder hittar man E.ON, Göteborgs Energi, Stockholm stad och Stokab. För ytterligare information, besök www.digpro.se