Nyheter

Vattenhantering på språng med GROHE Sense App

GROHE lanserar en ny app till sitt vattensäkerhets- och hanteringssystem. Med GROHE Sense app kan användaren kontrollera sina vattensystem närsomhelst på distans via mobilen. Appen erbjuder en intelligent fjärrkontroll och en fullständig överblick över individuell vattenanvändning och energikostnad. Vid ett eventuellt vattenläckage skickas en notis till ägarens telefon, en stor trygghet såväl hemma som på bortaplan.

Den nya GROHE Sense appen erbjuder nya funktioner kombinerade med toppmodern design och förbättrad användarvänlighet:

Enhetsöversikt och aktuell status på hemskärmen
På en enda skärm ges en översikt över alla GROHE Sense vattensäkerhetssystem. Även aktuell status, mätbar data, vattenkonsumtion och varningar. Flera rum och hus kan övervakas på samma skärm.

Automatiska varningar
Varningar från GROHE Sense och GROHE Sense Guard skickas till appen så att användaren kan reagera snabbt och förhindra eventuella vattenskador hemma. Varningar kan även tas emot via e-post. I nästa appuppdatering kommer även de mest akuta varningarna kunna skickas till tre kontaktpersoner.

Notisöversikt
Visar alla varningar och information strukturerade i en överskådlig vy.

Översikt över vattenförbrukning
På den detaljerade skärmen syns den totala literkonsumtionen per dag, vecka eller år. Även kostnader som baseras på landets genomsnitt. En betaversion kan även uppskatta mängden varmvatten och uppskattade energikostnader. Användaren kan justera alla basfaktorer, så som kostnad per liter, vilken typ av uppvärmning och uppvärmningskostnader i inställningarna på instrumentpanelen. För fullständig översikt visar även appen regelbundna mätningar av vattentrycket och systemets temperatur.

Detaljskärm
Detaljerad information om fukt och temperatur på hemskärmen. Användaren kan sätta individuella begränsningar och få notiser om avvikelser eller frostskador.

På/Av läge
Vid användning av GROHE Sense Guard kan vattnet stängas av manuellt via appen – till och med när användaren är på semester.

Enkel installation
Steg-för-steg guide genom installationsprocessen.

Foto: Krzysztof Pluta