Nyheter

Tunga Lyft har fått ny teknisk chef

Tunga Lyft välkomnar Martin Ericson tillbaka som ny teknisk chef. Han började arbeta för Tunga Lyft redan 1994, men gick sen 2007 över till Valmet AB där han arbetade med planering och ledning av underhållsarbeten, samt inspektioner av pannor inom kraft och återvinning över stora delar av världen.

Men nu är han alltså tillbaka på Tunga Lyft, och kommer att leda sälj- och ingenjörsteamet, samt ingå i teamet för Stora projekt.

Han kommer alltså ha en bred roll, med fokus på teknik, marknad, sälj och samtidigt vårda den fina Tunga Lyft-känslan.

– Tunga lyft är ett företag med starkt varumärke och stort förtroende hos våra kunder. Vi jobbar tillsammans för kunden, och det viktigaste är att vi alltid genomför jobben på ett tryggt och säkert sätt. Att känna att man gör ett bra jobb och är stolt över sitt arbete är viktigt hos oss. Att känna att vi löser kundens problem tillsammans., säger Martin Ericsson.

Bilden:
Martin Ericson.