Nyheter

Tillförlitlig upptäckt av föremål och fyllningsnivåer

Leuze electronic expanderar sin portfölj av optoelektroniska och induktiva givare med kapacitiva givare, vilket gör det möjligt för användare att få kompletta lösningar för alla detekteringskrav från en enda källa.

Leuze electronic introducerar kontaktfria, slitfria givare som är resistenta mot elektromagnetiska influenser, störningar och föroreningar i luften, såsom damm, med sitt nya sortiment av kapacitiva produkter. De kapacitiva givarna finns i en cylindrisk eller kubisk design, och inbyggda eller icke-inbyggda versioner för ett stort antal monteringsalternativ. På grund av sin halvledarteknik har de en lång livslängd oavsett detektering och givarfrekvens. De nya varianterna möjliggör kontaktlös upptäckt av många olika objekt och media, oavsett form.

De är särskilt lämpade för att upptäcka objekt i tuffa och smutsiga miljöer på grund av deras IP67-hölje. På grund av deras förmåga att ”se igenom” vissa material, är de förbestämda för användning i förpackningsindustrin, och detekterar produkter i ytterförpackningar och bakom behållarväggar, kontrollerar fyllningsnivåer och övervakar dessa helt och fullt.

Bilden:
Kapacitiva givare för en tillförlitlig detektering av objekt och fyllningsnivåer.