Nyheter

Nu kan du kalibrera din Ideal LanTEK certifieringstestare hos Elma instruments

Elma Instruments har stärkt samarbetet med Ideal Networks och tillsammans har man byggt en skandinavisk kalibreringsverkstad hos Elma Instruments. Därför är det nu möjligt att kalibrera alla LanTEK II- och III-produkter hos Elma. Kalibreringskvaliteten är exakt densamma som levereras av Ideals laboratorium, bara med väsentligt kortare leveranstid.

Elma Instruments opererar med en leveranstid på ca 1 vecka, där det tidigare kunde ta både 2 och 3 veckor – primärt på grund av frakttiden till och från Ideals verkstad i England. Genom detta, kan du nu som kund få 8-10 extra arbetsdagar om året per instrument. Detta nya avtal säkrar också Elma och Ideal-kunder mot eventuella tullproblem till följd av Brexit. Dessutom sjunker priset för kalibreringen, då det inte tillkommer fraktkostnader till England.

Elmas servicetekniker är utbildade för kalibrering och test av Ideals LanTEK-produkter och kan alltid ge råd och vägledning i användning och underhåll av produkter från Ideal Networks. Vid kalibrering hos Elma blir alla instrument ochg tillbehör genomgångna och avprovade, samt att vi alltid installerar den senaste firmware-versionen i instrumenten.

Se mer på www.elma-instruments.se