Nyheter

Stora Ensos pellets och stallinredningsmaterial i fokus under Falsterbo Horse Show

I år är det premiär för Stora Enso att medverka som utställare på Falsterbo Horse Show. Det är framförallt företagets pellets och stallinredningsmaterial som kommer att visas upp för hästshowens tusentals besökare.

Stora Enso har en bred produktportfölj och ser till att utnyttja hela trädet till så högkvalitativa produkter som möjligt. Pellets är en produkt som Stora Enso erbjudit under ett antal år medan stallinredningsmaterial av biokomposit är en av företagets senaste innovationer.

Hållbara miljövänliga produkter av hög kvalitet och mycket god kundservice är det som är prioriterat i Stora Ensos verksamhet. Stallprodukterna underlättar och gör vardagen i stallet mer effektiv. Mindre underhåll, lättare att hålla rent och lägre kostnader är några av fördelarna med produkterna.

– Vi ser fram emot att träffa nuvarande och potentiella kunder under Falsterbo Horse Show. Vi kommer att ha en rad fina erbjudanden och även roliga digitala stallupplevelser för både vuxna och barn i vår monter, säger Tomas Isaksson, Försäljningsdirektör för Stora Ensos pellets.