Nyheter

Per Skargren ny segmentschef för Skog & Lantbruk på LRF Konsult

LRF Konsult har rekryterat Per Skargren som ny segmentschef för Skog & Lantbruk. Rekryteringen ligger helt i linje med LRF Konsults utveckling framöver, att fortsätta vara den gröna näringens främsta rådgivare.

Att behålla och utveckla positionen som främsta rådgivaren åt svenska skogs- och lantbrukare, med 50 000 nöjda skogs- och lantbrukskunder, är en riktning som förutsätter att företaget både behåller och rekryterar god expertkompetens.

– Per har lång och stor erfarenhet från skog och lantbruk liksom från bankvärlden. Vi är oerhört stolta och glada över att Per Skargren tillträder som ny segmentschef för Skog & Lantbruk hos oss på LRF Konsult, säger Rickard Westlund VD LRF Konsult.

Uppdraget som segmentschef för Skog- och Lantbruk innefattar att utveckla LRF Konsults affärsmodell och erbjudande, samt driva samarbetet med strategiska samarbetspartners och affärskontakter för den gröna näringen. Organisatoriskt kommer rollen att tillhöra stabsfunktionen Affärsutveckling.

Per Skargren tillträder tjänsten som segmentschef för Skog & Lantbruk senast 1 oktober 2019.