Nyheter

Malmöbaserat FinTechbolag tecknar stort avtal om 350000 användare

Lojalitetsskapande FinTechbolaget Plexian kan nu meddela att man har ingått ett femårigt avtal med en stor svensk kedja som finns etablerad i flera länder. Avtalet går ut på att Plexian integrerar sin lojalitetsprodukt, Edge, i kedjans nuvarande erbjudande. I dagsläget handlar det om över 350000 medlemmar som automatiskt kommer att få tillgång till Edge. Kedjan väljer att vara anonym av konkurrensskäl.
– Vi är väldigt glada över avtalet med en partner som liksom vi tänker stort och med kundens bästa i fokus. Begreppet lojalitet är i många sammanhang missbrukat. Vi vill ta det tillbaka till ursprunget att skapa långsiktiga relationer som byggs på ärlighet och ömsesidig nytta,  säger Staffan Mattson, VD, Plexian.
Plexian räknar med att skapa cirka 50 nya arbetstillfällen i direkt anslutning till det nya partnerskapet. Denna siffra kan tredubblas till 2020 när pågående förhandlingar med andra partners går i lås. Det snabbväxande FinTechbolaget har redan vuxit ur sin befintliga bas och kommer att flytta in i nya och större lokaler under sommaren.
– Plexian har sina rötter i Malmö. Vi kommer att bygga vidare på det fundamentet och vi vill låta det avspeglas i vår kultur. Det är därför viktigt för oss att vi också bidrar till att skapa tillväxt i regionen, säger Staffan Mattson.