Nyheter

Schneider Electric lanserar nya bordsenheter

Schneider Electric lanserar idag nya eluttag i serien Unica System+, med integrerad USB-laddare och trådlös mobilladdning. Kvalitetsdesign och stark funktionalitet gör dem både innovativa och enkla att montera i bordsytan.
Unica System+ är innovativa eluttag för bord som smidigt och praktiskt ger tillgång till el på ytor som kan ha begränsat utrymme. Schneider Electrics senaste tillskott i sortimentet är ett eluttag med integrerad USB-laddare samt en trådlös mobilladdare som frigör mer yta på arbetsplatsen och i hemmet med färre sladdar.
De nya bordsenheterna passar alla typer av bord och bänkskivor, oavsett om det är på kontoret eller i hemmet, och finns i färgerna vit och antracit. De är enkla och flexibla att installera i hål som är 60 mm och består av uttag, uttag med integrerad USB 3.1 laddare samt uttag med USB 3.1 A- och C-laddare. Kontakten kopplas in efter att den installerats i hålet och skruvats åt undertill.
Trådlös mobilladdare
Den nya induktiva laddningstekniken i den nya bordsenheten XS gör att kablar och extra laddare inte längre är nödvändiga. Istället lägger du bara telefonen ovanpå den trådlösa laddaren. Den trådlösa laddaren finns i antracitgrått och är Qi-certifierad samt IP44-skyddad. Det gör att den även lämpar sig för offentliga miljöer som till exempel skolor och restauranger.
Kort om Unica System+:
Sortiment bestående av tre varianter av eluttag; ordinärt uttag, uttag med integrerad USB-laddare och uttag med USB A- och C-laddare. Finns i färgerna vit och antracit.
Bordsenhet XS:
Skrivbordsenhet som monteras i ett Ø 60 mm hål i bordsskivan.
Finns i olika kombinationer av kraftuttag, USB eller kraft och USB.
Förterminerad enhet med 2 meter kabel och stickpropp för direktanslutning till ström.
Levereras med gängad ring för säker montering i skrivbordet.
Enkel och praktisk tillgång till el och USB-laddning där du behöver.
Bild: Schneider Electric