Nyheter

Sigma Industry South utökar

Sigma har sedan många år varit etablerade i Jönköping och har under senare år utökat sitt tjänsteutbud. De är idag ett av regionens största konsultbolag inom tekniska konsulttjänster. De tar nu nästa steg och vidgar sin verksamhet ytterligare genom att etablera en verksamhet inom elkonstruktion och automation.
Som ansvarig för denna nya verksamhet har man rekryterat Dag Hageman som har lång erfarenhet av området från bl.a. Rejlers. Han kommer att leda den nya satsningen från Sigma Industry Souths kontor i Jönköping.
– Jag är mycket stolt över den utveckling som Sigma Industry South haft under våra fem år i Jönköping och det förtroende som marknaden gett oss här. Med rekryteringen av Dag Hageman får vi nu mycket goda förutsättningar att bredda oss och utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Lars-Johan Ahlqvist, VD för Sigma Industry South AB.
– Det är oerhört roligt att få bli en del av ett starkt och framgångsrikt Sigma Industry. Jag ser fram emot att kunna bidra med att bygga ett framtidens El & Automationsgäng i regionen, som kommer komplettera befintlig verksamhet på ett bra sätt, säger Dag Hageman, ny avdelningschef på Sigma Industry South.