Nyheter

Ny återförsäljare på marknaden i Baltikum

Progressive Business Solutions (PBS) är ny återförsäljare till Weland Solutions i Estland, Lettland och Litauen. Företaget är baserat i Vilnius i Litauen.
– Vi ser fram mot att PBS ska utöka vår försäljning i Baltikum och hjälpa våra kunder med service, support och underhåll, säger Björn Karlsson, vd på Weland Solutions.
PBS hjälper industriföretag med att till exempel starta upp affärsprocesser, implementera ERP-system, integrera lösningar för Industry 4.0, logistiklösningar, samt fusioner och förvärv. Samarbetet med Weland Solutions är redan igång och PBS har sålt in en installation av hissautomater i Lettland.
– PBS har stor vana av att jobba med andra svenska industriföretag. PBS är också återförsäljare av Bystronics produkter i Baltikum. Bystronic är vår största leverantör och levererar bland annat laserutrustning till oss. Det var också genom Bystronic som vi först fick kontakt med PBS, säger Björn Karlsson.