Nyheter

NaviTek IE koppar och fiber felsökningstestare för industriella Ethernet-nätverk

NaviTEK IE från Elma Instruments är en testare för driftsättning, förebyggande underhåll och felsökning av industriella PROFINET Ethernet-nätverk samt standard Ethernet IP-nätverk. NaviTEK IE är gjord för att förenkla processen, och identifiera nätverksknutpunkter och konfiguration utan att kräva en PC och specialprogramvara.

Ett lättförståeligt ”hälsokontroll” system identifierar potentiella problem, innan de blir nätverksfel. Hitta automatiskt kabel, nätverk eller enhetskonfiguration/-fel genom att trycka på en knapp.

För att bevisa, att nätverket är korrekt inställt, kan NaviTEK IE leverera professionella PDF-rapporter, som kan delas med kollegor och kunder med hjälp av gratisappen IDEAL AnyWare ™ .

Med NaviTek IE kan man peka ut kabelfel på både koppar- och fiberkablar. Man kan dessutom enkelt konfigurera knutpunkter för att lösa problem med anslutningar. Med ”hälsokontrollen” kan man förhindra nätverksfel, och med hjälp av händelseloggen på upp till 48 timmar, kan man hitta defekta enheter. Felkonfigurerade enheter hittas enkelt med jämförelseverkyget MAP.