Nyheter

Skriv ut en stor mängd olika etiketter och skyltar

Skriv ut alla slags etiketter och skyltar med den mångsidiga, industriella etikettskrivaren BradyPrinter i3300.

Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i3300 är en fullständigt krångelfri, lättanvänd, PC-baserad skrivare. Den kan skriva ut på ett fullständigt utbud av olika säkerhets- och anläggningsetiketter och skyltar, såväl som utstansade etiketter för lednings-, produkt- och laboratorieidentifiering.

Med BradyPrinter i3300 kan du skriva ut en stor mängd av olika tillförlitliga etiketter och skyltar på plats, i en färg. Mer än 50 olika Brady-etikettmaterial är kompatibla med BradyPrinter i3300. Etiketter och skyltar som kan skrivas ut med BradyPrinter i3300 inkluderar:

– identifieringsetiketter för ledningar och kablar
– identifieringsetiketter för produkter och laboratorier
– säkerhets- och anläggningsskyltar

Dessa kan användas både inomhus och utomhus, och inkluderar speciallösningar såsom ToughWash-etiketter och ToughStripe-golvmärkning.

Designad för hållbarhet
BradyPrinter i3300 skriver ut på Bradys industriklassade etiketter som har designats för hållbarhet under krävande förhållanden. Alla Brady-etiketter har testats i enlighet med internationella ASTM-testmetoder, och tekniska datablad kan erhållas för varje material.

Extremt enkel att använda
BradyPrinter i3300 är extremt enkel att använda och har funktioner för autokalibrering och automatisk inställning av etikettmaterial. Detta gör att du direkt kan börja skriva ut de skyltar och etiketter du behöver. Byte till ett annat etikettmaterial går enkelt och extremt fort tack vare skrivarens ”drop-in”-etikettmaterial och matchande färgband som kan bytas på mindre än 20 sekunder. När den används ihop med Brady Workstation-appar, blir en lång rad alternativ för skylt- och etikettdesign tillgängliga.”