Nyheter

Uppdaterad ThinManager-mjukvara förbättrar produktiviteten i industridriften

Industriföretag kan nu skräddarsy produktionsinformation så att den bättre matchar verksamhetens behov med nya ThinManager-plattformen version 11.0 från Rockwell Automation. Senaste releasen av mjukvaran för tunna klienter förbättrar produktivitet, visualisering, säkerhet och mobilitet i Connected Enterprise.
Företagen kan förbättra produktiviteten med ThinManager-mjukvarans nya FactoryTalk Activation-licenstillval. Det ger tillgång till ett obegränsat antal FactoryTalk View SE-sessioner på en terminal med en enda FactoryTalk View SE-klientlicens, så att användarna får tillgång till all information de behöver i jobbet utan att behöva bry sig om extrakostnader. Vanliga masterlicenser finns kvar som alternativ för användarna.
Möjligheten till mer mobil information kan också förbättra produktiviteten. ThinManager-mjukvarans appar för surfplattor är förbättrade och stöder nu fönsterhantering, Virtual Screens™ och IP-kameror på iOS- och Android-plattor. Uppdateringarna ger kontrollrumsliknande tillämpningar på mobila enheter. Nu kan användarna övervaka flera källor samtidigt när man är på språng.
Företag kan bättre visualisera flera eller stora fristående tillämpningar med mjukvarans kompletterande MultiMonitor-funktion. Det finns nu stöd för upp till sju skärmar på en enda terminal. Uppdateringen har stöd för Allen-Bradleys nya tunna klient VersaView 5200 Multi 4K-display som ger upp till sju videoutgångar med 4K-upplösning.
Version 11.0 ger även användarna större navigeringsflexibilitet på ThinManager-mjukvarans pekskärm. Den nya tryck och håll-funktionen gör att användarna effektivare får tillgång till information och kan göra ändringar.
Andra, nya användarfördelar i version 11.0 är:
Förbättrad säkerhet
ThinManager-mjukvarans autentisieringsalternativ kompletteras nu i version 11.0 med en USB kort-läsarmodul. Det ger administratörerna fler alternativ för hur användarna får tillgång till innehållet på ett säkert sätt.
Lokal språksupport
ThinManager-mjukvaran stöder nu icke-engelska tangentbord och konfigurering av mjukvarans skärmtangentbord på andra språk än engelska. Uppdateringarna gör att användare kan lägga in data som t.ex. lösenord på sitt eget språk och med landets teckenuppsättning. Det kommer fler lokala supportfunktioner i kommande mjukvarureleaser.