Nyheter

NSK lanserar J-Line – ett ny serie JIS-baserade lagerenheter

NSK utökar sitt befintliga RHP-märkta Self-Lube®-lagersortiment till att omfatta produkter enligt JIS-standarden. Med denna nya J-Line-serie introducerar NSK också en ny design av emballage.
J-Line-lagren består av sex av de mest populära typer av enheter: stålager med/utan fästen, fyrkantig och rund fläns, tvåhålsfläns och spännlagerenhet. Också tillgängliga finns tre pressade stålhus och fem insatslager (bred och smal med setskruv, bred och smal med låskrage och adapterhylsa) med håldiameter som sträcker sig från 12 till 90 mm. Enheterna är byggda på beställning och erbjuder hög flexibilitet för användarna.
J-Line-lagren är lätta att känna igen i sin nya emballage i NSK-design för den europeiska marknaden.
Lagren är klara för leverans från april 2019 och passar för användning inom sektorer såsom jordbruk, cementindustri, konstruktion, livsmedel, materialhantering, förpackning, papper, stål, textilier och många andra.
För att underlätta valet har NSK publicerat en ny Bearing Unit Catalogue som innehåller både J-Line- och Self-Lube-serien. En elektronisk version som är klar för nedladdning kommer att finnas på NSK:s webbplats.