Nyheter

Sigma Technology – ett av "Sweden’s Best Managed Companies 2019"

Sigma Technology har tilldelats utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2019, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq.
Den 14 mars presenterade Deloitte och Nasdaq vinnarna av Sweden’s Best Managed Companies under en middagkväll på Fotografiska i Stockholm. Deloittes Best Managed Companies-program startades i Kanada 1993. Programmet ger ledningsgrupper en möjlighet att utmana sig och mäta hur framgångsrika de är baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, företagskultur och ekonomisk utveckling.
Sigma Technology blev ett av tolv företag som utnämndes till Sweden’s Best Managed Companies, vilket är ett tydligt erkännande av den effektiva organisationen och företagets kontinuerliga fokus på människor och framgång.
Under det fjärde kvartalet 2018 har Deloitte granskat företaget med avseende på strategier, ledarskap, kultur, ekonomistyrning och resultat. Analysen gav en inblick i metoder och processer utifrån informationen som man lämnade in under ansökningsprocessen. Den resulterande helhetsbilden visar hur Sigma som företag arbetar med och uppfyller alla utvärderade kriterier.
Carl Vikingsson, VD på Sigma Technology Group, säger:
– Utmärkelsen Best Managed Companies visar att Sigma Technologys strategi, ledarskap, företagskultur och ekonomiska utveckling håller toppklass. Ett stort grattis till alla duktiga konsulter och chefer! Utöver att vi har utsetts till den femte bästa arbetsgivaren i Sverige och till Most Intelligent Company i Ungern har vi nu även utsetts till ett av Sveriges mest välskötta företag. Det är en gemensam seger!
– Vi är stolta över att få uppmärksamma de här tolv svenska företagen. De är alla enormt framgångsrika bolag med tydlig strategisk agenda och välfungerande interna processer, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.
– Det finns väldigt många välskötta företag i Sverige och det har varit spännande att komma i kontakt med några av dem genom det här programmet. Vi är glada att vara med och lyfta fram fina företag som är en så viktig del av svenskt näringsliv, säger  samt Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.
Bilden:
Daniel Thysell, Niklas Malmros, Niclas Lundin, Amer Hadsvik, Nataly Duyko och Johan Glennmo.
Bild: Deloitte