Nyheter

Ny affärsområdeschef i Sandvik

Sandvik har utsett Henrik Ager till ny chef för affärsområdet Sandvik Mining and Rock Technology.
På tisdagen meddelade Sandvik att Henrik Ager har utsett till ny chef för Sandvik Mining and Rock Technology. Henrik Ager arbetar för närvarande som chef för Sandviks division Rock Tools.
Jag är övertygad om att Henrik Ager med sin erfarenhet, redan bevisade ledarförmåga och utmärkta resultat inom Sandvik har de egenskaper som behövs för att leda Sandvik Mining and Rock Technology framåt, säger Björn Rosengren, vd för Sandvik, i ett pressmeddelande. 

– Henrik har ett stort engagemang för att fortsätta stärka Sandvik Mining and Rock Technologys marknadsposition och kundrelationer, samt vidareutveckla eftermarknaden och fortsätta att dra nytta av ett decentraliserat arbetssätt, fortsätter han.