Nyheter

Clas Engström ny styrelseordförande för Övik Energi

Den 25 februari valdes Clas Engström till ny styrelseordförande för Övik Energi och tillträder i samband med bolagsstämman 10 april.
– Jag känner mig otroligt hedrad för förtroendet. Jag ser fram emot att bidra till arbetet i en organisation med fokus på hållbarhet och framtidens energilösningar, säger Clas Engström.
Clas Engström, som efterträder Mats Melbin, har en bakgrund som vd för Processum AB och generalsekreterare för O-ringen Höga Kusten 2018. I dag arbetar Engström på kommunens tillväxtavdelning som utvecklingsstrateg.
– Vi hälsar Clas Engström varmt välkommen som vår nya ordförande. Där en spännande tid att gå in i Övik Energi, inte minst då branschen är i stark förändring, men också att vi som bolag arbetar intensivt med att stärka upp och ställa om organisationen utifrån digitalisering, ny teknik och kundernas framtida behov, säger Kristina Säfsten, vd Övik Energi.
Styrelsen i övrigt består av Lars Näslund (M, vice ordf) Tom Sundelin (S), Malin Westman (S), Soledad Englund (KD), Tomas Edblad (-), Pär Lindberg (-).
Bilden:
Till vänster Clas Engström, till höger Kristina Säfsten, vd Övik Energi.
Foto: Övik Energi