Nyheter

Armatec utvecklas och har förstärkt med nya medarbetare

Anders Carlsson är vårt senaste tillskott och har tillträtt en tjänst som Lagerchef. Han har många års erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom lager och logistik, närmast kommer han från en roll som teamchef på Hjälpmedelscentralen. Anders ser mest fram emot att skapa en ny struktur för att arbetet ska kunna bedrivas så smidigt som möjligt, från order till leverans.
Fredrik Johansson förstärker systemavdelningen då han tillträtt en tjänst som Projektledare för Armatecs Industrisystem. Fredrik har gedigen erfarenhet inom projektledning och teknik med kunskap som spänner hela vägen från off-shore applikationer till livs- och läkemedel. Han har tidigare arbetat på bland annat Pharmadule Emtunga AB och GVA AB.
Jonna Kasurinen har tillträtt en tjänst som Marknadsassistent och förstärker avdelningen Marknadskommunikation parallellt som hon tar emot växelsamtal. Hon har hittills arbetat som marknadsassistent inom e-handel och har dessförinnan tagit en kandidatexamen i Företagsekonomi och Marknadsföring.
Mia Sepp förstärker avdelningen för Kundsupport och Inköp med sin långa erfarenhet av kundbemötande. Hon har tidigare arbetat i en kundtjänstroll, som säljare och projektledare och vet vikten av bra kundvård. Närmast kommer hon från en roll som koordinator/projektledare där hon bland annat planerat maskininstallationer, mottagit felanmälningar och fördelat tekniker.
Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering. 
På bilden: Fredrik Johansson, Projektledare för Armatecs Industrisystem