Nyheter

Hela produktionskedjan under ett tak när Industrimässorna arrangerades på Malmömässan

Den 6–7 februari arrangerades Industrimässorna, som består av Pumps & Valves, Underhållsteknik, Automation, Worksafe och M+R på Malmömässan.
Det blev två givande dagar fyllda av affärer, nätverkande och lärande. Mässan är etablerad i södra Sverige sedan flera år och har blivit en självklar mötesplats för att hålla sig uppdaterad kring de senaste produktnyheter och mötas i branschen.
Mötesplatsen samlade 2460 besökare och närmare 170 utställare. Teman för årets upplaga av Industrimässorna var bland annat Industri 4.0, digitalisering, kompetensförsörjning och cirkulär ekonomi. Under de två dagarna gavs det möjligheter till kompetensutveckling genom nätverksfrukostar och föreläsningar av 83 talare på tre scener. Samtidigt pågick flera nischade halvdagskonferenser för de som ville fördjupa sig ytterligare. Mässgolvet var dessutom fullt av aktiviteter: det gick att testa AR, implantera ett microchip i handen, se livehack, prova ett nytt ergonomisimuleringsprogram och mycket mer.
– Det var en härlig stämning på mässgolvet och det är roligt att se hur nya kontakter knyts på en mässa. I en digitaliserad tid blir det fysiska mötet allt viktigare!” säger Maria Perneros Geterud, projektledare Industrimässorna.
Industrimässorna arrangerades tillsammans med Empack och Logistics & Distribution. Nästa gång Industrimässorna genomförs i Malmö blir 3-4 februari 2021.
För mer information besök mässans hemsida www.industrimassorna.com
Bilden:
Per Holknekt drog fullt hus på Industrimässorna Malmö 2019.
Foto: Maria Geterud