Nyheter

Ny enhetschef på E.ONs avdelning för Lokalnät – Anslutning och Service

Katarina Jarring tillträder i maj posten som enhetschef för anslutning och service inom E.ON Energidistributions lokalnätsaffär. Katarina har tidigare arbetat inom E.ON, som bland annat strategichef på E.ON Energidistribution.
– Jag är mycket glad att Katarina med sin breda erfarenhet från energibranschen och kommunikativa ledarförmåga väljer att komma tillbaka till oss, säger Johan Mörnstam, VD för E.ON Energidistribution.
– E.ON är inne i en mycket spännande fas, mitt i energiomställningen. De frågor jag kommer att arbeta med, inte minst anslutning av solceller, är mycket viktiga för att vi ska nå våra mål, säger Katarina Jarring.
Katarina Jarring arbetar idag som General Counsel vid ASSA ABLOY Entrance Systems i Landskrona.