Nyheter

LEMO:s Halo LED-kontakt nu i 3 olika utföranden

LEMO utökar sitt utbud av Halo-kontakter med ytterligare produktstorlekar och modeller.

Denna produkt, som ursprungligen lanserades i B-serien, finns nu även tillgänglig i T-serien, en vattentät IP68-kontakt. Detta nya produktsortiment, som kan konfigureras via den inbyggda elektroniken, har ett brett utbud av färger med en RGB-baserad ljuskälla anordnad i en ring runt kontakten.

De 3 olika designerna heter LEG, LMG (med standby-ljus) och LNG (med smalt ringformat ljus).

Vilken information kan visas med Halo LED-kontakterna? Det är användaren som bestämmer innan kontakten byggs in i sin utrustning. Indikatorn kan konfigureras enligt behov: status (på/av eller blinkande), ljusintensitet och naturligtvis färger. Den multiplexerade indikatorn som består av RGB LED-lampor kombinerar helt enkelt PWM (pulsbreddsmoduleringarna) för varje färg för att skapa den önskade färgen från mer 16 miljoner nyanser. Indikatorns beteende kan också ändras senare, via programvara, vilket ger maximal flexibilitet.