Nyheter

Clever Sverige byter namn till Bee Charging Solutions

Clever Sverige AB bildades på initiativ av Öresundskraft under 2015 med Jämtkraft och Tekniska verken som tillkommande delägare. Företaget blev känt för sin ambition att spela en aktiv roll i omställningen till e-mobilitet och idag är Clever Sveriges ledande laddoperatör för elbilsladdning.
Nu tar företaget ytterligare steg för att utveckla smidiga laddlösningar för att tillgodose det ökande behovet på den svenska marknaden. Detta under det nya namnet Bee Charging Solutions.
– Vi fortsätter att leverera innovativa produkter och tjänster med elbilsföraren i fokus. Bee har som målsättning att erbjuda laddning där behovet finns. Vårt fokus är att satsa ännu mer på utvecklingen av våra egna lösningar och gränssnitt. Exempelvis lanserar vi en ny app under våren och flera nya kunderbjudanden är under utveckling, säger Fredrik Nordin, vd på Bee Charging Solutions.
Samma ägarkonstellation som tidigare fortsätter att utveckla sitt engagemang i företaget och marknaden för elbilsladdning.
– Vår satsning på elbilsladdning har gått över förväntan och Clever Sverige uppvisar en imponerande tillväxt på en ny marknad. Därför kommer vi att satsa ännu mer på att utveckla den svenska marknaden för elbilsladdning och på så sätt ta nästa steg i företagets utveckling, säger Öresundskrafts vd Anders Östlund.