Nyheter

Nytt handmanövrerat rotationslås från Southco förenklar installationen

Southco har utökat sin serie med rotationslås med en ny version som kan utlösas för hand via ett integrerat plasthandtag, vilket eliminerar behovet av separat kabel och manöverdon.

Den handdrivna R4-20 Rotary Latch är gjord med en stålkonstruktion, vilket ger en robust och långvarig lösning för krävande tillämpningar såsom dolda accesspaneler samt dörrar på transport- och industriutrustning.

Southcos handdrivna R4-20 Rotary Latch har en kompakt, platsbesparande design som underlättar montering i dörr och finns i genomgående, metriska och tumbaserade monteringsutföranden. Denna mångsidiga R4-20 Rotary Latch är tillgänglig med en- eller tvåstegsspärr, vilket garanterar säker låsning vid låga stängningskrafter. Southcos R4-20-serie erbjuder överlägsen spärr för att matcha toleranser, vilket gör den lämplig för flexibla paneltillämpningar med inneboende feljusteringar.

– Den handmanövrerade R4-20 erbjuder en förenklad rotationssystemlösning genom att eliminera behovet av separat manöverdon och kabel. Höghållfast konstruktion och tvåstegspärralternativ ger ökad säkerhet och passar en mängd olika tunga tillämpningar, säger Global Product Manager Cynthia Bart.