Nyheter

Ulrika Fager ny kommunikationschef på Preem

Preem har utsett Ulrika Fager till ny kommunikationschef. Ulrika har gedigen erfarenhet från liknande roll för bland annat Swedavia, Saab och SAS. Hon tillträder tjänsten senast den 1 mars 2019.

Ulrika Fager kommer närmast från en chefsroll på Swedavia där hon ansvarat för avdelningen Medierelationer och kriskommunikation. Hon har en bred och gedigen erfarenhet av kommunikations- och påverkansarbete.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Ulrika Fager till Preem och vårt kommunikationsteam. Preem vill vara ledande i omställningen mot ett mer hållbart samhälle och i den förändringen är kommunikation en viktig pusselbit. Ulrika kommer med sin erfarenhet och bredd inom kommunikationsyrket att bidra i detta arbete, säger Petter Holland, vd Preem.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Preem. För mig handlar kommunikationsyrket om att påverka i viktiga frågor. Just nu är den viktigaste frågan för alla företag hur man kan bidra till en mer hållbar framtid. Preem är ett av de bolag som går i bräschen inom hållbarhet både i handling och i sin kommunikation. Att få vara en del av det arbetet känns både spännande och bra på riktigt, säger Ulrika Fager.

Foto: Victoria Ström