Nyheter

Rejlers – en viktig leverantör i Vattenfalls investeringsprojekt

Rejlers Sverige AB och Vattenfall Eldistribution har skrivit ett nytt ramavtal som gäller från den 1 januari 2019 och två år framåt, med möjlighet till förlängning upp till fem år.

Vattenfall är en av Sveriges största elnätsägare med nästan 900 000 elnätskunder. De kommande fem åren ska Vattenfall investera ca 20 miljarder kronor i sitt elnät. Rejlers kommer att vara en viktig leverantör av tekniska konsulttjänster i Vattenfalls investeringsprojekt de kommande åren, som ska möjliggöra den utbyggnad och förnyelse av elnätet som är planerad.

– Vattenfall är en viktig kund för oss och vi arbetar tätt tillsammans idag i många projekt. Rejlers ska fortsätta att hjälpa Vattenfall med de utmaningar de står inför i vår digitaliserade framtid. Vi är glada för fortsatt förtroende och ser fram emot ytterligare en ramavtalsperiod, säger Jonas Böös, kundansvarig för Vattenfall på Rejlers.

Digitalisering av elnätet är en förutsättning för ett hållbart samhälle. Här kan Rejlers bidra med avancerade digitala lösningar för att effektivisera och säkerhetsanpassa elnätet. Rejlers är en ledande leverantör till energibranschen inom augmented reality (AR) och koncept som ”digital twins”.