Nyheter

Ett teknikäventyr mot framtiden – ny poddserie

Vilka utmaningar står industrin inför och hur ska vi möta dem? Det pratar man om i tre nya avsnitt av Teknikföretagens podcast T-time. Produktion2030 står i centrum och experter från akademi och näringsliv gästar podden för att prata om framtidens industri.

Man diskuterar ämnen som den fjärde industriella revolutionen, cirkulära produktionssystem och kompetens för framtidens smarta fabrik. Teknikföretagens presschef Anna Lööf programleder poddserien tillsammans med radio- och tv-mannen Kjell Eriksson.

Serien gästas av Cecilia Warrol (Produktion2030), Erik Sundin (Linköpings universitet), Anna Davidsson (Volvo Cars), David Eriksson (Runby ElektroService), Stefan U. Svensson (ABB Corporate Research), Martin Friis (SKF), Jan Höller (Ericsson), Daniel Stark (Telia), Karlotta Weijl (Scania), Jenny Hörnlund (Sandvik), Johan Stahre (Chalmers) och Margareta Groth (Vinnova).

På bilden:
Kjell Eriksson, Cecilia Warrol och Anna Lööf.
Foto: Teknkíkföretagen