Nyheter

Ny Constant Torque Hinge i plast från Southco

Southco har utökat sin framgångsrika serie E6 Constant Torque Hinges med en plastversion avsedd för användning i korrosiva miljöer.

Southcos linje med Constant Torque Position Control Hinges ger konstant motstånd över hela rörelsen, vilket gör det möjligt för användarna att enkelt placera dörrar, bildskärmar och andra monterade komponenter och hålla dem säkert i vilken vinkel som helst – helt öppet, helt stängt eller var som helst däremellan.Gångjärnet, som är gjort i robust plast och rostfritt stål, ger E6 Constant Torque Position Control Hinge fördelarna med konstant vridmoment och modern design i en lätt, ekonomisk förpackning.

Plastbaserade E6-serien är tillgänglig med både symmetriskt och asymmetriskt vridmoment, vilket ger en mer förfinad känsla i vilken tillämpning som helst. Southcos serie med positionsgångjärn finns i en mängd olika vridmomentområden, storlekar och material för att tillgodose tillämpningens behov i olika branscher. Southco gångjärn ger pålitlig positionering och konsekvent arbetsinsats och garanterad prestanda utan justering för de flesta tillämpningars livslängd.

Global Product Manager Todd Schwanger tillägger:

– Plastbaserade E6 Constant Torque Position Control Hinge erbjuder förbättrad korrosionsbeständighet och anpassade vridmomentsalternativ för ett brett utbud av tillämpningar, och eliminerar kostnader som hör samman med gjutna alternativ eller installation av ytterligare stödkomponenter för att upprätthålla konsekvent positionering.