Nyheter

Nytt miniatyrkamlås från Southco

Southco har byggt ut sitt breda utbud av kamlås med introduktionen av miniatyrlåset E5 Cam Lock. Med en 30 % minskning av intrusion jämfört med Southcos standard E5 Cam Latch-serie, ger miniatyren E5 Cam Latch ett betydligt mindre avtryck för tillämpningar med begränsat utrymme.

Southcos miniatyrlås E5 Cam Latch är kompatibel med NEMA 4 och IP65, vilket ger måttligt till högt motstånd mot damm- och vatteninträngning. E5 Cam Latch är ekonomisk och enkel och erbjuder olika verktygsstilar och manuella hanteringsalternativ för att tillgodose tillämpningens säkerhetskrav. Miniatyren E5 är tillgänglig i flera greppstorlekar och är idealisk för tillämpningar med lätta dörrar, eller där insidan av höljet har begränsat utrymme och endast tillåter minimalt låsutrymme.

Global Product Manager Loc Tieu tillägger:

– Miniatyrlåset E5 Cam Latch är en enkel och prisvärd lösning för tillämpningar med begränsat utrymme. Minskad paketering och olika alternativ för grepp och manövrering gör miniatyren E5 lämplig för ett brett spektrum av industritillämpningar.