Nyheter

ISS har tecknat avtal med SSAB

ISS och SSAB har tecknat ett treårigt avtal som innebär att ISS kommer att leverera service till tre av SSAB:s anläggningar i Sverige.

SSAB, ledande producent på den globala marknaden för högspecialiserat stål, och ISS, globalt ledande leverantör av integrerade servicetjänster, tecknade nyligen ett avtal som innebär att ISS kommer att leverera service till SSAB i Oxelösund, Borlänge och Luleå.

ISS har lång erfarenhet av servicelösningar till industrisegmentet, detta i kombination med ett högt fokus på säkerhet, miljö och kvalitet gjorde att ISS kunde erbjuda en anpassad lösning som motsvarade SSAB:s högt ställda krav och förväntningar

– Vi är otroligt stolta över att SSAB valt oss som samarbetspartner, särskilt då kvalitet varit avgörande i valet av leverantör. Vi ser fram emot att ge kunden en trygg och stabil leverans, med möjlighet att ytterligare utveckla samarbetet genom ständiga förbättringar och ny teknik, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.

Det nya avtalet börjar gälla den 1 februari 2019 och sträcker sig tre år framåt i tiden, med möjlighet till ytterligare förlängning av avtalstiden.