Nyheter

Fullständig lösning för hot-swap funktionsskydd

Southco har utökat sin erkända elektroniklösning med en ny P7 Inject/Eject Handle Set konstruerad för full storleks AMC-bärare (Advanced Mezzanine Cards) med hot swap-funktionsskydd för AdvancedTCA®-tillämpningar (ATCA).

Southcos nya P7 Inject/Eject Handle Set är en komplett lösning, inklusive övre och nedre lås och en switcharm, avsedd för montering på en frontplatta som är tillgänglig från framsidan av ett system, vilket möjliggör byte under drift (hot swap). Hot swappable-system är avgörande för att hantera säkerheten för lagrade data. Om ett system är igång utan säkerhetskopiering så riskeras data tills underhåll kan återställa redundans.

Ejektorsystem som Southcos P7-serie ger rätt mängd ”wipe” genom att se till att kortanslutningarna gränsar ordentligt med hyllans bakplan. När P7-hävarmen löser ut skickas en signal av den integrerade mikrobrytaren, vilken i sin tur släpper ut dessa data till ett redundant linjekort, så att det defekta kortet kan servas eller bytas ut.

Southco är den ledande leverantören av frontpanelhårdvara med kompetens inom funktionalitet, flexibilitet, ergonomi och tekniska egenskaper hos PICMG-standarder som påverkar AdvancedTCA® (ATCA), AdvancedMC™ (AMC) och MicroTCA®. Som medlem i PICMG har Southco utvecklat ett komplett sortiment av produkter, inklusive ejektorhandtag, justerings-/nyckelblock och fångstskyddskruvar i enlighet med deras standarder.

Global Product Manager Jim Grady tillägger:

– P7 Inject/Eject Handle Set är en komplett lösning som erbjuder hot swap-funktion, vilket garanterar kommunikation med applikationsservrar för att undvika avbrott när bärare med AMC-moduler tas bort för service.