Nyheter

Unibap erhåller förstudiebeställning från AH automation

Unibap erhåller förstudiebeställning från AH automation. Unibap har erhållt en ekonomiskt obetydlig förstudiebeställning rörande industrirobotstyrning från AH Automation AB.

Förstudien kommer genomföras tillsammans med en kund till AH under september till oktober 2018. Förstudien är inom Unibaps affärsområde Intelligent Automation.

– Förstudien tillsammans med AH Automation är mycket spännande då tillämpningen för slutkunden är inom Intelligent Automation, samt att AH representerar en systemintegratör med lång erfarenhet från branschen där vi tillsammans kan förstärka varandras erbjudanden, säger Fredrik Bruhn, VD för Unibap.

Kort om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.