Nyheter

eWON® Argos är nu säkerhetscertifierad enligt ISECOM STAR

HMS Industrial Networks meddelar att företagets fjärrhanteringslösning, eWON Argos nu är ISECOM STAR-säkerhetscertifierad.

eWON Argos fjärrhanteringstjänst är en viktig del av eWONs fjärrlösningar från HMS Industrial Networks. Argos ger användarna en säker övervakning och kontroll av fältutrustning via en eWON Netbiter-gateway. Argos testas därför regelbundet av oberoende företag för att upprätthålla en hög säkerhetsnivå i dagens snabbutvecklande teknikmiljö.

HMS meddelar nu att Argos har blivit ISECOM STAR-certifierad efter att ha genomgått en utvärdering av företaget admeritia GmbH, ett leverantörsoberoende tyskt cybersäkerhetsföretag specialiserat på IT-säkerhetsbedömning (etisk hackning) och KPI-baserad säkerhetskontroll. Bedömningen gjordes genom en OSSTMM 3.0- och OWASP-baserad granskningsprocess som omfattade penetrationstester av Argos mot den molnbaserade infrastrukturen.

Anders Stålheden, eWON Argos Product Manager, kommenterar:

– Vi är väldigt stolta över att framgångsrikt ha klarat ISECOM STAR-säkerhetscertifieringen och vi är fast beslutna att fortsätta med regelbundna säkerhetstester för att säkerställa att vi erbjuder högsta möjliga säkerhet för att skydda våra kunder.