Nyheter

Upptäck de tre nya Philips LED-verkstadslamporna

Philips fickinspektionslampa RCH5S, handinspektionslampa RCH25 och projektor PJH10.

Tre nya Philips LED- verkstadslamporna för professionellt bruk (Philips RCH5S, RCH25 och PJH10) har utvecklats av Lumileds. Alla har en unik, smidig dimmerfunktion, och med förbättrad effekt och motståndskraft mot vatten är de här kraftfulla lamporna redo för de mest krävande verkstadsförhållandena.

Unika funktioner för ökad smidighet och effektivitet

Den senaste generationen Philips LED-arbetslampor för professionellt bruk har en unik dimmerfunktion. När Boost-läget är för ljust för att se små detaljer och eco-läget är för mörkt behöver mekanikerna en flexibel dimmerfunktion: verktygets justerbara ljusstyrka uppfyller en mängd belysningsbehov med bara en knapptryckning. Minnesfunktionen lagrar automatiskt den senaste inställningen när lampan slås på igen. Philips PJH10 ger till exempel upp till 1 000 lumen och kan sänkas gradvis till 100 lumen.

Alla tre är utrustade med högkvalitativa LED-lampor som ger ett klart, intensivt ljus med högsta möjliga prestanda. LED-lamporna har en färgtemperatur på 6 000 K. De ger ett naturligt vitt ljus som är behagligare för ögat och ger mindre ansträngda ögon. Philips RCH5S och RCH25 har även en kraftfull spot som fördelar ljuset exakt där det behövs.

Dessutom är Philips RCH5S och Philips RCH25 kompatibla med samma dockningsstation som medföljer i respektive produktförpackning. Dockningsstationen är kompakt, flexibel, undviker förluster och ger smidig hantering. Beroende på tillgänglig arbetsyta och laddningscykler kan dessa två arbetslampor från Philips använda en och samma dockningsstation.

– Dimmerfunktionen är unik på marknaden, säger Kevin Gourven produktchef för EMEA på Lumileds. Philips nya verkstadslampor ger mekaniker den ljusstyrka som bäst passar deras behov, från korta inspektioner till underhåll och reparationsarbete och i många andra situationer.

Okrossbar design och hållbarhet

Philips RCH5S, RCH25 och PJH10 är utformade för de tuffaste miljöerna, och uppfyller IK09, en av de högsta internationella stöttålighetsstandarderna. Lamporna är täckta med gummi, vilket ger ytterligare skydd åt ett redan robust hölje. Under stötcertifieringstesterna tappades enheterna på alla sex sidor från en höjd på 1,5 meter (axelhöjd). Dessutom uppfyller lamporna den näst högsta internationella kapslingsklassningsstandarden IP68. Philips arbetslampor tillverkas med noggranna tillverkningsprocesser och flera tätningsprocesser och är mycket motståndskraftiga mot vattenstänk eller till och med om de sänks ned i vatten under en längre tid. De tål också damm, olja, fett och de flesta kemikalier samt lösningsmedel.

– De här tre nya Philips-arbetslamporna är förmodligen de mest avancerade laddningsbara LED- lamporna för professionellt bruk på marknaden, tillägger Kevin Gourven. Deras högkvalitativa LED-lampor ger inte bara ett klart, naturligt ljus, utan de uppnår högsta standard vad gäller tålig konstruktion, såsom IK09 och IP68.

Mångsidighet och längre batteritid för det dagliga arbetet

Om mekaniker vill arbeta med båda händerna kan de använda den 360° justerbara och infällbara kroken för att hänga lamporna var de vill i verkstaden. De kan även använda den starka magneten baktill för att fästa lamporna på metallytor, exempelvis på insidan av en bilhuv. Philips RCH5S och Philips RCH25 kan laddas via en dockningsstation och Philips PJH10 har en micro-USB-kabel för bättre rörlighet. Med upp till 12 timmars batteritid (Philips RCH5S och PJH10) i dimmat läge och snabb laddning på mindre än 2,5 timmar för Philips RCH5S – kan mekaniker använda de nya verkstadslamporna från Philips hela dagen

Om Lumileds

För fordons-, mobil-, IoT- och belysningsföretag som behöver innovativa belysningslösningar är Lumileds en global marknadsledare och sysselsätter fler än 9 000 medarbetare i över 30 länder. Lumileds samarbetar med sina kunder för att tänja på gränserna för belysning.