Nyheter

Southcos nya förseglade elektroniska ställdon förenklar

Southco har byggt ut företagets serie med elektroniska ställdon i form av en förseglad version som förenklar uppgraderingen från mekanisk till elektronisk hantering. AC-EM 10 Electronic Actuator förenklar elektronisk aktivering av Southcos R4-10 Rotary Latch-serie och andra låsningsmekanismer.

Southcos mångsidiga AC-EM 10 Electronic Actuator levererar hög effektivitet och erbjuder tyngre belastningar med minimal strömdragning. När den är ansluten till en elektronisk accesskontrollanordning så kan AC-EM 10 Electronic Actuator användas för att fjärraktivera en mekanisk spärr för att öppna eller låsa upp en dörr eller panel. Med sin lilla profildesign och effektiva växellåda är AC-EM 10 Electronic Actuator idealisk för dolda tillämpningar där utrymme är en utmaning. AC-EM 10 är en ekonomisk lösning för fjärrstyrning av roterande lås och spärrar och testad för vatten- och dammskydd enligt IP55 och kan enkelt eftermonteras med en standardkabelanslutning för manuell överstyrning.

– AC-EM 10 Electronic Actuator levererar en effektiv och kostnadseffektiv lösning för elektronisk manövrering av roterande spärrar. Manöverdonet är enkelt att installera och kräver minimal kraft för att hantera typiska spärrbelastningar, säger Steve Spatig, General Manager för Electronic Access Solutions på Southco.