Nyheter

Förhindra driftstopp med rätt IIoT-lösning

För att förutse driftstopp och få mer inblick i hur era maskiner mår har OEM Automatic ett brett utbud av komponenter för er IIoT-lösning.

De sensorer och signaler som idag finns utplacerade i industriella miljöer kan känna, se och höra. OEM Automatic möjliggör lösningar så att dessa ”dumma” enheter kan kommunicera med varandra. På så sätt kan de dela med sig av sina känslor som sedan kan tolkas.

Med olika lösningar kan man på ett enkelt sätt flytta data från maskinen eller skåpet till ett överordnat system såsom ett SCADA-system eller affärssystem. Detta kan användas för att förutse driftstopp, övervakning och loggning samt fjärrövervakning på distans för service och underhåll.

Uppsamlingspunkterna (I/O’s) har flera olika kommunikationssätt. Detta möjliggör enkel integrering i befintligt system så att man snabbt kan börja använda modulerna för att samla data.