Nyheter

Litium rekryterar partnerchef från Klarna

Litium förstärker organisationen genom att rekrytera Peder Holmberg till tjänsten som Head of Business Partnerships i Norden. Peder Holmberg har under sin tid på Klarna deltagit i uppbyggnaden av Klarnas partnerprogram och strategi, senast som chef för Nordic Partnerships. Peder tillträdde sin tjänst den 15 augusti.

– Litium är ett bolag och en plattform med väldigt spännande tillväxtmöjligheter och det är anledningen till att jag tar steget just nu, säger Peder Holmberg. Förhoppningsvis kan min erfarenhet stödja och ytterligare accelerera Litiums expansion och tillväxt när man nu siktar mot att ta bolaget till nästa nivå.

Peder Holmberg har varit närmare sju år på Klarna, och under den tiden ansvarat för flertalet av Klarnas viktigaste Partners i Norden. Primärt fokus har legat på e-handelsplattformar samt systemintegratörer och möjligheterna att genom starka samarbeten hjälpa e-handlare att växa.

– Peder är ett fantastiskt tillskott till teamet med sin bakgrund och erfarenhet från e-handelsbranschen, säger Henrik Lundin, vd på Litium. Han kommer att bidra med både branschkompetens och kunskapen som behövs för att stärka och utvidga Litiums hela partnernätverk.