Nyheter

Ny medlem i koncernledningen på Interroll

Jens Strüwing, för närvarande chef för Global Operations Aftermarket på Mahle Group, med ansvar för verksamheten på 18 produktions- och logistikplatser globalt samt för Mahle Consulting, kommer att ta över rollen som Executive Vice President Products & Technology och blir därmed medlem i koncernledningen för Interroll-koncernen från och med 1 november 2018.

Strüwing bidrar med cirka 25 års beprövad affärs- och konsultkompetens med fokus på slimmad industriproduktion, logistik, eftermarknadsservice och supply chain management.

Innan nuvarande jobb var Strüwing ansvarig för planering av alla logistikprocesser samt standardisering och automatisering av produktionsprocesser. Arbetet hos Mahle har omfattat olika ledande befattningar med fokus på logistik och produktion hos Daimler-koncernen och hos Fairchild Dornier GmbH. Strüwings specialområden omfattar plattformskoncept, produktlivscykelhantering (PLM) och digitalisering samt materialflöde.

Strüwing har examen i produktionsteknik (produktionssystem och materialhantering) från Karlsruhe universitet, Tyskland, (magisterexamen, Dipl. Ing). Han är gift och har två döttrar.

– Jag ser fram emot samarbetet med Jens Strüwing i vår koncernledning och jag är övertygad om att han har rätt kompetens och kulturell passform för att bidra väsentligt till vår fortsatta tillväxt, säger Paul Zumbühl, koncernchef Interroll Worldwide Group.