Nyheter

Toughpad FZ-G1 får mer minne och större lagringskapacitet

Panasonic lanserar nu en ny version av sin populära ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1. Enheten är utrustad med den senaste sjunde generationens Intel Core i5-processor, samt med dubbelt så mycket RAM-minne och lagringskapacitet som sin föregångare.

Enhetens nya uppgraderade Intel® Core ™ i5-7300U vPro ™-processor har låg strömförbrukning och därmed minimal värmegenerering. Med ett fördubblat RAM-minne till 8 GB och 256 GB SSD-lagringskapacitet, lyfter nya Toughpad FZ-G1 standarden för datorplattor för fältarbeten i tuffa miljöer till nya höjder.

10.1-tumsplattan Toughpad FZ-G1 är en Windows 10 Pro-enhet med en batteritid på upp till 11 timmar, alternativt 22 timmar, tack vare en hot swap-funktion som möjliggör batteribyte under pågående drift. Toughpad FZ-G1 är även utrustad med en integrerad mobil point-of-sale (MPOS)-betalningslösning.

 Enheten är utformad för att kunna användas i extrema förhållanden och är både MIL-STD 810G- och IP65-certifierad. FZ-G1 har flera flexibla konfigurationsalternativ såsom termisk kamera, mPOS-betalningslösning, 2D-streckkodsläsare, GPS, Micro SD, 2. USB 2.0, trådbunden LAN eller smartcard-läsare.

Nya Toughpad FZ-G1 finns tillgänglig från och med slutet av augusti 2018 till ett rekommenderat vägledande pris på 2 299 Euro.