Nyheter

Tre nya sätt med Sandvik Plant Solutions

Genom att analysera den befintliga globala installerade anläggningsbasen har Sandvik fått värdefull insikt i kundernas behov när det gäller Plant Solutions för bergtäkter och gruvor. Dessa insikter har varit vägledande i utvecklingen av tre helt nya anläggningslösningar:

– FastPlant™ – Fördefinierad anläggning, med en snabb leveranstid på bara 12 veckor.
– SmartPlant™ – Smart, modulär anläggning, baserad på Sandvik SmartStations och förberedd för automation.
– CustomPlant™ – En långsiktig relation för utveckling av anläggningen, baserad på ett Early Contractor Involvement (ECI)-avtal för att skapa den optimala anläggningen för kunden.

– Vi har lärt oss mycket om våra kunder genom denna process och har skapat det vi tycker är den optimala lösningen för deras breda och varierade behov, säger Pär Stigmer, Director Sandvik Plant Solutions. Sandvik Plant Solutions ger kunderna ett mycket värdeskapande erbjudande redan vid inköp av anläggningen – och under anläggningens hela livscykel.

FastPlant™
Sandvik FastPlants är gjorda för snabbhet helt enkelt. De bygger på konceptet att ge kunderna den anläggning som de behöver, utan onödigt krångel. Baserat på vad som definierats i förväg kan anläggningen väljas, en offertförfrågan göras och en beställning läggas på bara ett möte, vilket sparar värdefull tid i produktion för kunden.

SmartPlant™
Sandvik SmartPlants är ett modulärt sätt att bygga anläggningar. Kunderna kan välja de SmartStations som motsvarar deras kross- och sorteringsbehov och sätta samman dem för att skapa sin anläggning. SmartPlants levereras färdig för automation och kan uppgraderas och utökas för att tillgodose kundens utvecklingsbehov.

CustomPlant™
Sandvik CustomPlants är de främsta anläggningslösningarna på marknaden idag, byggda med prestanda, kapacitet och kostnadseffektivitet i åtanke. Med ett omfattande Early Contractor Involvement (ECI)-avtal bygger CustomPlants på ett långsiktigt partnerskap kring anläggningen, med en ny nivå av samarbete mellan kunden och Sandvik.

SANDVIK 365
Sandvik 365 är livscykelsupporten som kan läggas till varje anläggningslösning för att minska uppstartstiden och öka driftsäkerheten, och tillhandahålla service och support under hela anläggningens livslängd.

Se mer om Sandvik Plant Solutions på rocktechnology.sandvik/plantsolutions