Nyheter

PACKOUT – EN REVOLUTION

Milwaukee® lanserar en revolution inom verktygsförvaring, sortering och transport med det nya modulbaserade förvaringssystemet PACKOUT™.

PACKOUT är ett extremt mångsidigt och slitstarkt förvaringssystem med ett helt nytt fastsättningssystem som gör det möjligt att stapla och fästa lådor, sortimentboxar och väskor i olika storlekar.

– Vårt mål här på Milwaukee® är att alltid kunna erbjuda ”Heavy Duty”-produkter som våra kunder efterfrågar. Med lanseringen av det modulbaserade förvaringssystemet PACKOUT höjer vi ribban ytterligare, säger Pia Nielsen, Accessories Trade Product Manager för Norden, på Milwaukee® .

– I princip alla modulbaserade förvaringssystem på marknaden idag är begränsade till ett specifikt mått eller en lådstorlek som begränsar anpassningsmöjligheterna. PACKOUT ändrar spelreglerna eftersom systemet gör det möjligt att stapla och fästa lådor, sortimentboxar och väskor av olika storlekar, säger Pia.

Den lättanvända fastsättningsmekanismen ger användarna friheten att snabbt stapla och fästa PACKOUT verktygslådor, sortimentboxar och verktygsväskor av olika storlekar i olika kombinationer som passar deras behov. Förvaringssystemet PACKOUT omfattar 8 produkter – 3 verktygslådor, 2 sortimentboxar och 3 verktygsväskor.

Verktygsvagn

Verktygsvagnen är basenheten i modulsystemet PACKOUT. Verktygsvagnen har 228 mm terränghjul som klarar alla slags ojämna ytor samt en kraftig metallaxel för ökad hållbarhet under tuffa arbetsförhållanden. Det kraftiga teleskophandtaget klarar en totalvikt på upp till 113 kg och den breda konstruktionen ger hög komfort under transport. Lådan har metallförstärkta hörn för ökad hållbarhet.

Användarna kan även stapla och fästa PACKOUT Box (stor) eller PACKOUT Box på PACKOUT verktygsvagnen. Varje låda har invändiga fack för handverktyg och tillbehör.

Alla verktygslådor i förvaringssystemet PACKOUT är konstruerade av slagtålig polymerplast, har IP 65-klassade tätningar som skyddar mot vatten och damm, metallförstärkta hörn och TICK-fästen på locket.

Sortimentboxar

PACKOUT™ sortimentboxar och PACKOUT kompakta sortimentboxar kan fästas direkt ovanpå alla PACKOUT verktygslådor. Samtliga har små och stora löstagbara fack som kan monteras på arbetsplatsen tack vare integrerade skruvspår. Effektiva tätningar längs fackens kanter förhindrar att mindre föremål förflyttar sig mellan facken. De är konstruerade av slagtålig polymerplast och är IP 65-klassade för att förhindra skador från vatten och damm.

Verktygsväskor

Milwaukees förvaringssystem PACKOUT omfattar unika verktygsväskor av textil som kan fästas på valfri PACKOUT förvaringsbox eller sortimentbox. Detta ger inte bara användaren möjligheten att fästa en verktygsväska ovanpå PACKOUT-systemet, utan även möjligheten att fästa en sortimentbox under verktygsväskan för enklare arbetsuppgifter som bara kräver ett fåtal handverktyg och mindre fästelement.

De nya verktygsväskorna av textil finns i måtten 25, 40 och 50 cm och har plats för många olika typer av verktyg – från tillbehör och skruvdragare till mutterdragare och SAWZALL® tigersågar. Samtliga har en 1680D ballistisk nylonkonstruktion och en stöttålig gjuten bas som skyddar mot vatten, nötning och slag.