Nyheter

Dell Boomi utvecklar sitt partnerprogram

Ett nyutvecklat partnerprogram ger konkret värde till konsulter, integrations- och molntjänstpartners då de kan erbjuda bästa möjliga affärsvärde till sina kunder som använder Dell Boomi plattformen.

Dell Boomi (Boomi) är världsledande inom molnintegration och molnbaserad automatisering av arbetsflöden meddelar idag en ny evolution av företagets partnerprogram.

Det nya globala partnerprogrammet ger ett ramverk för hur partners i högre utsträckning kan dra nytta av Boomi. Den nya versionen av programmet gör att Boomis partners kan:

Bygga, leverera och stödja både verktyg, teknologier och tjänster med marknadsledande teknologi.
Lägga fokus på innovation av produkt- och tjänsteutbud.
Få tillgång till skalbara och kompetensbaserade program som underlättar för partners möjlighet till time-to-market.
Diversifierade affärsmodeller för att utveckla både produkt- och tjänsteutbud för nya intäktsströmmar.

När partnerprogrammet nu växer erbjuder Boomi två vägar för att uppmana till kompetens inom utvalda områden:

Partner Integrations Accelerator Program – Utformad för att säkerställa att partners får praktisk erfarenhet av att maximera Boomi best practice.

Partner Competency Recognition – Kompentensutveckling genom sälj- och leveranscykeln som inriktar sig på partnerns kompetens i försäljning, utformning och implementering.

Boomis nya partnerprogram finns i fyra nivåer med olika ersättningsmodeller: Auktoriserad, Avancerad, Exklusiv och Elit.

– Ekosystemet som finns hos Boomis globala partners är till för att generera framgång åt våra gemensamma kunder, genom att hjälpa företag till uppkoppling och integration oavsett kanal, enhet eller plattform. Dell Boomis Globala partner program har förnyats för att idag och i framtiden kunna möjliggöra för våra partners tillväxt och addera värde för deras kunder, säger Dave Tavolaro, Vice President för Business Development på Dell Boomi.

Lansering av ny partnerportal
Boomi kommer även lansera en partnerportal som kommer ligga till grund för att öka lojaliteten med och rekrytera nya partners. Genom användarvänlighet, responsiv design och möjlighet till självhjälp arbetar Boomi med att förhöja användarupplevelsen på alla nivåer.