Nyheter

Anneth förstärker Merlos försäljning

AB Hüllert Maskin stärker sin försäljningsorganisation ytterligare genom en nyinrättad tjänst som återförsäljaransvarig för Merlo teleskoplastare. Anneth Hermansson tillträdde tjänsten i mars.

Anneth Hermanssons uppgift är att stötta hela det svenska återförsäljarnätet som säljer Merlo teleskoplastare och ansvara för kontakterna mellan Hüllerts huvudkontor och alla landets återförsäljare av Merlo.

Anneth Hermansson är sedan många år välbekant med maskinbranschen. Hon kommer närmast från en tjänst hos Norje Smidesfabrik AB, som tillverkar och säljer redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner. Därmed har hon bland annat ansvarat för leveranserna av Norjes gaffelställ, planeringsskopor och kranarmar till Merlo.

– Vi är inte många kvinnor som jobbar på säljsidan i maskinbranschen. För mig är det en rolig utmaning att vara en av få och jag är väldigt glad för förtroendet, säger Anneth. Hon är övertygad om att hon har ett försprång, eftersom hon tack vare sin bakgrund redan känner branschen och själv är känd av många branschkollegor.

Anneth Hermansson utgår från Hüllerts nyinrättade kontor hos systerföretaget Ottossons Maskin AB utanför Sölvesborg. På sikt kommer hon även att ansvara för försäljning av Merlos maskiner till industrisektorn över hela landet.