Nyheter

ÅF – en av Sveriges populäraste arbetsgivare

I Universums årliga undersökning FöretagsBarometern är ÅF den femte mest populära arbetsgivaren bland civilingenjörsstudenter.

När Sveriges studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar ÅF sig i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Det visar Universums årliga undersökning FöretagsBarometern, som besvarats av över 22 000 svenska studenter från 33 universitet och högskolor.

Årets resultat visar att ÅF är den femte mest populära arbetsgivaren bland civilingenjörsstudenter och kniper priset som branschbäst.

– Det är mycket hedrande att vi placerar oss så högt upp på listorna över civilingenjörsstudenter. Den starka attraktionskraft som ÅF har uppnått under senare år beror helt och hållet på alla våra fantastiska medarbetare som tillsammans bygger vårt starka varumärke och gör ÅF till en drömarbetsgivare för många, säger Marta Tiberg, Head of Communication and Brand på ÅF.