Nyheter

Caverion levererar till Sveriges största industriinvestering

När BillerudKorsnäs bygger ny kartongmaskin på anläggningen i Gruvön installerar Caverion vvs, styr- och regler samt industrirör. Ordervärdet uppgår till ca 100 MSEK.

– Genom en stabil och högkvalitativ leverans bidrar vi till den fortsatta utvecklingen av en viktig kunds verksamhet. En stor del av kundens projekt syftar till hållbarhet och utveckling, vilket även ligger helt i linje med vår verksamhet och strategi. Därför är vi extra stolta över det förtroende avtalet innebär, säger Klas Tocklin, VD, Caverion Sverige

Caverions uppdrag sträcker sig från december 2017 till december 2018 och är fördelat på tre projekt: Special rooms, Office buildings samt Brown field. Uppdraget innefattar installation av vvs, och industrirör i bland annat el- och ställverksutrymmen, pumpstationer, lager samt alla övriga utrymmen i maskinhallen.

BillerudKorsnäs tillhör Caverions kundsegment industri och är en återkommande kund inom både service- och projektverksamheten. Caverions lokala servicekontor i Grums har sedan mer än 20 år tillbaka år tillbaka ett nära samarbete med BillerudKorsnäs produktionsenhet på Gruvön.