Nyheter

Gunnar Karlsen tar viktigt steg in på energimarknaden med Maria Hyborn

Maria Hyborn blir ny avdelningschef för Gunnar Karlsens energi- och rådgivningsverksamhet i Stockholm. Rekryteringen är en viktig del i företagets satsning på marknaden i regionen och är även ett steg i rätt riktning för att öka mångfalden på GK.

Maria kommer närmast från Projektengagemang där hon arbetade som energikonsult. Hon är certifierad energiexpert och har många års erfarenhet som energikartläggare för både kommuner och stora privata företag.

– Det är otroligt kul att få in Marias kompetens inom energi och det är även glädjande att vi fyller på med kvinnliga chefer. Det tycker vi behövs för att skapa den dynamik och mångfald som GK vill ha och behöver för att bli den ledande aktören för en bättre inomhusmiljö, säger Martin Vujicic.

– Det känns väldigt roligt att få bli en del av ett så spännande och expansivt bolag som Gunnar Karlsen. Med mitt engagemang och genuina intresse för energi och hållbarhet, samt min erfarenhet och kompetens inom området, tror och hoppas jag att jag kan bidra till fortsatt affärsutveckling och dessutom skapa mervärde för våra kunder, säger Maria Hyborn.

Maria börjar sin anställning på Gunnar Karlsen i april.